1 2

1.Spatii de inchiriat valabile in Empire TowerExista posibilitatea - la cerere - ca spatiul sa fie compartimentat/zugravit dupa nevoile business-ului Dvs.


Contractele se incheie pe minim un 1 an de zile. Avansul/Garanntia este de 2 luni. Chiria se plateste la inceputul fiecarei luni. Utilitatile se factureaza lunar in sistem Open Book.2.Spatii de inchiriat valabile in Empire TowerExista posibilitatea - la cerere - ca spatiul sa fie compartimentat/zugravit dupa nevoile business-ului Dvs.


Contractele se incheie pe minim un 1 an de zile. Avansul/Garanntia este de 2 luni. Chiria se plateste la inceputul fiecarei luni. Utilitatile se factureaza lunar in sistem Open Book.3.Spatii de inchiriat valabile in Empire TowerExista posibilitatea - la cerere - ca spatiul sa fie compartimentat/zugravit dupa nevoile business-ului Dvs.


Contractele se incheie pe minim un 1 an de zile. Avansul/Garanntia este de 2 luni. Chiria se plateste la inceputul fiecarei luni. Utilitatile se factureaza lunar in sistem Open Book.Empire Tower.